Op zoek naar een goede plek om te trainen

Omdat ik een tijdje stil heb gezeten wat mede kwam door de Lock down waar we inzaten ben ik opzoek gegaan naar een plek waar ik kan gaan sporten. Ik wou me namelijk op een veilige en rustige manier weer fit kunnen voelen. Omdat ik zelf niet de kennis en techniek heb om zelf te gaan trainen ben ik dus ook opzoek naar een personal trainer die mij hierin kan ondersteunen. Ik heb gemerkt aan mezelf dat ik minder gezond ben gaan leven en dit gevoel voelt dan ook niet fijn. Ik ben dan ook echt opzoek naar een plek waar ze de visie hebben om ervoor te zorgen dat mensen gezonder worden.

Waarom is gezondheid, rust en veiligheid tijdens sporten zo belangrijk?

In de tijden van corona is gezondheid nog nooit zo belangrijk geweest als eerst. Dit komt omdat mensen meer opletten met wet ze doen maar ook omdat ze gezonder willen en moeten zijn willen ze de coronatijd goed doorkomen. Door met een goede gezondheid te kunnen sporten is veiligheid ook een enorm belangrijk punt. In tijden van COVID-19 is het dan ook erg belangrijk dat de studio’s volledig voldoen aan de normen van het RIVM en andere eisen die de branchevereniging stelt om COVID-19 overdracht zo veel als mogelijk kunnen uitsluiten. Ook is het belangrijk dat je rust kan vinden tijdens het sporten. Zo kan je houden van een stilte studio of voor een studio waar harde muziek op staat. Ook zijn er studio’s die zo geconditioneerd zijn dat jij je enorm goed kan concentreren. Ook dit kan zorgen voor een goede Rust.

Bij welke trainingsplek ben ik uiteindelijk gaan sporten?

Nadat ik wat onderzoek heb gedaan naar een aantal sportstudio’s ben ik uitgekomen bij Turtl in Enschede. Dit is namelijk het perfecte voorbeeld van een studio dat echt bij me past. De mensen die hier werken hebben hetzelfde idee als mij achter het sporten en zijn hierin erg gespecialiseerd. Je bent er in een rustige omgeving en ze werken echt met een missie. Dit is iets wat mij ook goed aanstaat aangezien mijn missie is dat ik gezonder en fitter word door te sporten.