logo tai

Tip voor leuke kickboks in Amsterdam

Ben je op zoek naar kickboks Amsterdam omdat je graag leuke en intensieve kickboks lessen wilt gaan volgen om jouw conditie, trap en bokstechnieken te verbeteren? Dan ben je bij Bootcamp Tai aan het juiste adres. 

Bootcamp in het Westerpark met kickboks 

Je bent voor kickboks Amsterdam bij bootcamp trai aan het justitie adres omdat de focus van de kickboks trainingen wordt gelegd op het verbeteren van jouw conditie en op jouw trap en kickboks techniek. De bootcamp die deze sportschool aanbiedt worden gegeven in het Westerpark in Amsterdam en er zal een mix van verschillende oefeningen uitgevoerd worden. Je zult namelijk in de 2 km die je in een groepje zult gaan hardlopen meerdere keren stoppen om verschillende delen van het lichaam te trainen. Tijdens de donkere dagen zal de bootcamp voornamelijk worden geven onder het viaduct dat grenst aan de Spaarndammerbuurt. Bij deze training zal er een mix van oefeningen worden uitgevoerd waar ook het kickboks bij komt kijken. Tijdens deze kickboks training wordt de focus gelegd op de conditie en techniek en er zal daarom ook niet worden gespaard. De trainingen die worden even duren ongeveer 45 minuten. 

Erg veel positieve reviews van voorgaande klanten 

In de loop van de jaren waarin Bootcamp Tai inmiddels bootcamp aanbiedt hebben er al erg veel voorgaande klanten bootcamp gevolgd. Al deze voorgaande klanten zijn erg tevreden en dit is terug te vinden in de positieve reviews en het hoge klant gemiddeld van een 9+. Door dit hoge klant gemiddeld heeft bootcamp Tai ook een award in 2019 gewonnen voor het de best beoordeelde bootcamp in Amsterdam.