logo-personal-fitness-4-you

Kwalitatieve personal training in Zwolle

Ben je op zoek naar kwalitatieve personal training Zwolle? Dan ben je bij Personal sport 4 you aan het juiste adres. De personal trainers van deze sportschool zijn namelijk zo opgeleid dat zij elke sporter ongeacht het niveau waar zij zich op bevinden kunnen begeleiden om fitter, sterker of slanker te worden. 

De personal trainers van personal sport 4 you

Personal training is een trainingsvorm waarbij je door een personal trainer begeleid wordt tijdens het fitnessen. Deze personal trainer heeft erg veel kennis over sport, beweging, mindset, het menselijk lichaam en over voeding. Tijdens de training zul je daarom ook worden gepushed om alles uit jezelf te halen en om de oefeningen in de juiste houding uit te voeren. Bij Personal sport 4 you zal er worden begonnen vanuit de basis en wanneer je de techniek goed onder controle hebt zal de focus van de training worden gelegd op jouw persoonlijke doelstellingen. 

personal training 4 you

Een op maat gemaakt voedingsschema 

Voordat de training van start gaat zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden met een personal trainer. Tijdens dit gesprek zal er uitgebreid worden gepraat over jouw persoonlijke doelstellingen op het gebied van fitness en jouw huidige voedingspatroon. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk van essentieel belang voor het behalen van jouw gewenste resultaten en het creƫren van een gezondere levensstijl. De personal trainer zal daarom ook een voedingsschema opstellen waardoor jij op een verantwoordelijke en lekkere manier zelf aan werken aan jouw persoonlijke doelstellingen. Voor personal training Zwolle ben je bij Personal sport 4 you daarom aan het juiste adres.