De leukste plek voor jouw fitness in Deventer!

Laatst was ik samen met een vriendin op zoek naar een leuke plek voor fitness in Deventer. Wij kwamen uit bij Fit For Life Sports in Deventer en besloten ons aan te melden voor een proefles. Benieuwd Lees hieronder onze ervaring!

Onze ervaring met fitness in Deventer

In Deventer heb je veel fitness plekken, maar als je op zoek bent naar een sportschool waar je net op een andere manier manier kan fitnessen in Deventer, dan biedt Fit For Life Sports de uitkomst. Dit is geen gewone sportschool met rijen aan apparaten naast elkaar, maar draait het juist om de aandacht die je krijgt. Het groepsgevoel wat je gelijk krijgt als je binnenkomt heb ik als erg prettig ervaren. De trainers zijn erg betrokken en willen samen met jou alles eraan doen om jouw persoonlijke doelen te behalen. Dit is een uniek plekje voor fitness in Deventer. De sfeer en de inrichting is gezellig en je voelt je er thuis. Ik zelf vind dit erg belangrijk, omdat wanneer ik me op mijn gemak voel ergens, ik toch een stuk prettiger doe en beweeg. Voor mijn vriendin geldt hetzelfde, en ook zij voelde zich gelijk welkom toen ze binnen kwam. We werden erg vriendelijk ontvangen en kregen gelijk een persoonlijk gesprek met een trainer om onze doelen te bepalen.

Fitness Deventer

Een leuke plek voor fitness in Deventer

Ben je dus op zoek naar een leuke plek voor fitness in Deventer, dan kan ik je Fit For Life Sports zeker aanraden. Bij Fit For Life Sports kan ik je vertellen dat je kunt rekenen op professionele begeleiding en de persoonlijke aandacht waar je naar op zoek bent! Ze zitten gevestigd in Deventer en zijn gemakkelijk te bereiken per fiets of auto. Dus ben je op zoek naar een gezellige plek voor fitness in Deventer? Wij zijn in ieder geval niet meer weg te slaan!