Fysiotherapie Ellekoot

Wat je allemaal moet weten van fysiotherapie Ellekoot

Zelf ben ik nu voor het eerst bij fysiotherapie Ellekoot geweest. Het is denk ik al jaren geleden dat ik een blessure heb gehad. Het is helemaal bijzonder dat het niet eens tijdens het sporten is gebeurd. Als sporter weet je dat er risico’s zijn, maar daarvoor bereid je je lichaam ook op voor. Goed warmlopen helpt wanneer je je gaat inspannen. Ook wanneer je klaar bent zorgen dat je snel iets aantrek om te zorgen dat je spieren warm blijven. Maar wat als het nou niet tijdens het sporten gebeurd?

Begeleiding

Snel terecht bij Fysiotherapie Ellekoot

Het was zo’n weekend waarin het veel regende. We besloten om daar gebruik van te maken en het een en ander op te ruimen in huis. Zeker de garage, want daar stonden nog steeds dozen van de verhuizing in. Tijdens verhuizen kom je pas achter hoeveel spullen je hebt. Alleen hadden we het steeds uitgesteld, waardoor ze er nu nog stonden. Aan het eind van de middag was de garage opgeruimd en hoefde er alleen een aantal dozen naar zolder. Wat al twee jaar in een doos zit, zullen we komende tijd ook niet gebruiken. We pakten allebei een doos en wilden naar de trap lopen. Zelf weet ik nog steeds niet wat ik deed of hoe ik het voor elkaar heb gekregen, maar ik maakte een rare stap. Gelijk voelde ik mijn hele voet kloppen. Na tien minuten koelen was mijn enkel nog steeds dik. Het eerste waar we beide aan dachten was dat ik door mijn enkel was gegaan.

Ondersteuning

Aangezien we nog vrij nieuw waren in Veenendaal gingen we kijken wat er mogelijk was. Zo ben ik eigenlijk op de website van fysiotherapie Ellekoot gekomen. Tijdens het telefoongesprek had ik uitgelegd wat er was gebeurd. Binnen no time had ik mijn eerste sessie al.