personal training Zwolle

Personal training Zwolle

Personal training Zwolle is een goede manier van bezig blijven. Personal training werkt zo, als je contact opneemt met een bedrijf die personal training Zwolle organiseert gaan ze met je in gesprek om te kijken wat je wilt bereiken met het sporten. Op basis van dit gesprek hebben ze een goed idee waarom je wilt gaan sporten en wat je precies wilt na een bepaalde tijd. Dit kan een heel duidelijk doel zijn, maar ook een wat minder duidelijk doel. Zo kun je al doel hebben dat je je eigen gewicht wilt kunnen tillen als je bankdrukt of je wilt zoveel spiermassa hebben. Maar een doel kan ook zijn lekkerder in je vel zitten of je overdag beter voelen en meer werk gedaan krijgen.

Aan de slag

Nadat dit gesprek is geweest gaan ze kijken waar je nu bent in het traject. Ze gaan dus een 0-meting maken. Zo kunnen ze een passend schema maken waarmee ze gaan werken om jou zo snel mogelijk op het niveau gaan krijgen waar je wilt zijn. Om de zoveel tijd kijken ze samen met jou hoe ver jij bent in het traject. Zo kun je zelf ook zien hoeveel je vooruit bent gegaan in deze tijd. Dit werkt ook enorm motiverend.

personal training Zwolle

Bootcamp

Naast personal training hebben de mensen van Personal sport 4 you ook bootcamp lessen voor iedereen. Deze vorm van sporten traint je kracht, conditie, explosiviteit en lenigheid. Bootcamp doe je in een kleine groep met mensen. Zo motiveer je elkaar om een beter resultaat te halen.