crosfit

Klik hier om naar CrossFit Hoofddorp te gaan

Klik hier om veel informatie te krijgen over CrossFit Hoofddorp. CrossFit Hoofddorp is namelijk een sportschool die er op is gefocust om mensen hun fysieke status zeer hoog te leggen. CrossFit Hoofddorp vindt het belangrijk dat mensen uiteindelijk dingen gaan bereiken, waarvan ze nooit gedroomd hadden. Doordat CrossFit Hoofddorp dit zijn specialiteit is zij vele mensen tevreden met de diensten die CrossFit Hoofddorp verricht. Vele mensen vinden vooral het resultaat die behaald wordt bij CrossFit Hoofddorp de positieve kant van dit bedrijf.

Wat is crossfit nou eigenlijk?

Hele leuk en aardig dat er vele over crossfit gepraat wordt en dat CrossFit Hoofddorp hier lessen in heeft, maar vele mensen weten eigenlijk nog steeds niet goed wat crossfit nou eigenlijk inhoudt. Crossfit is namelijk een zeer slimme en misschien nog wat betere manier van trainen dan elke andere soort training. Zo focust crossfit niet op het trainen van een fysieke kant. Crossfit is een training waarbij Olympisch gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd worden. Dit zorgt ervoor dat alle soorten fysieke componenten getraind gaan worden, en dat er niet eentje gaat achterlopen. Dit is dus een zeer handige trainingsmethode als je graag in het algemeen sterker wilt worden.

crosfit-kids

Aanraders tijdens de trainingen

Omdat Crossfit zo intensief kan zijn, heeft CrossFit Hoofddorp een paar extra tips voor je die je tijdens het crossfitten makkelijk kan volgen. Deze zijn:

  • Meerdere keren stretchen
  • Zelfmassage / Foamrollen / Massage
  • Eet verantwoord
  • 100% inzet, anders is de kans op blessures aanwezig
  • Eerlijkheid, zeg alles wat je denk.
  • Consistentie tonen