Sport

Live score

Wil jij tijdens de wedstrijden goed op de hoogte worden gehouden van het wedstrijdverloop? Dan hebben wij met onze Live Score de juiste service voor jou!

Of het nu gaat om de Eredivisie of de Braziliaanse Serie B, op voetbalweddenschappen.com blijf je op de hoogte van de meest actuele gebeurtenissen op de wedstrijden waar jij je geld op ingezet hebt! Maar liefst dertig competities uit binnen- en buitenland volgen we op de voet. Wij volgen voor jou alle grote competities, Champions League en Europa League-duels en de actuele gebeurtenissen in de kwalificatieduels rond de EK’s en WK’s.

Voetbal

Met de online Live Score zorgen wij er op onze website voor dat je volledig op de hoogte bent van de tussenstanden in het voetbal over de hele wereld. We houden je op de hoogte over de laatste doelpunten, kaarten en wissels tijdens de wedstrijd. Handig toch?

Maar er is nog meer: ook als je gek bent van statistieken kun je je hart ophalen met onze online live score: voor iedere gespeelde wedstrijd kun je 14 verschillende statistieken terugzoeken zoals schoten op doel, totaal aantal passes, aantal kaarten, corners. Je was nog nooit zo goed op de hoogte van alle wedstrijden. In één oogopslag zie je alles wat voor jou van belang is!

Bovendien kun je voor de aftrap de odds van verschillende bookmakers met elkaar vergelijken om zo tot de beste keuze voor jouw inzet op de diverse online voetbalweddenschappen te komen.

Voetballen

Zoek eenvoudig op datum of competitie naar de wedstrijd van jouw keuze en vind tot een aantal maanden terug alle uitslagen en overige informatie over de gespeelde wedstrijden.

Aan de hand van deze gegevens kun jij, samen met de wekelijkse voorbeschouwingen op de belangrijkste eredivisieduels en de wedstrijden van Nederlandse ploegen in Europees verband, jouw eigen verwachtingen creëren.

Kom eens kijken op https://www.voetbalweddenschappen.com/  naar de mogelijkheden en check hoe we jouw voetbalbeleving beter gaan maken!