Klik hier voor alle trainingen bij Buiten gewoon fit

Wilt u meedoen met de leukste Bootcamp trainingen van Utrecht? Waar u wordt aangesproken met uw voornaam? Dan bent u bij Buiten gewoon fit op het juiste adres. Klik hier om meer informatie te lezen over dit bedrijf. Binnen of buiten, weer of geen weer, bootcampen kan bij hen altijd. Of u nu opstart of al wat gewend bent, u bent welkom bij Buiten gewoon fit!

Wat is bootcamp?

De meeste mensen gaan bootcampen omdat ze hun spieren sterker willen maken. Het is namelijk ook een spierversterkende training methode die wordt uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Bij bootcamp is het doel om de kracht en uithouding te verbeteren door zware groepstrainingen die ongeveer één uur duren. Waarom bootcamp meestal in groepsverband wordt uitgevoerd is omdat de deelnemers intenser trainen dan dat ze dit individueel zouden doen. Hierdoor wordt de efficiëntie van de training verhoogt.

Over Buiten gewoon fit

Bij Buiten gewoon fit is het hun doel om zoveel mogelijk mensen fit en sportief te maken. Dit doen ze door verschillende trainingen aan te bieden. Ook willen ze graag zoveel mogelijk mensen helpen en daarom bieden ze zeer betaalbare abonnementen aan die maandelijks opzegbaar zijn. Ook is het mogelijk om een rittenkaart te krijgen.

Buiten gewoon fit is gevestigd in Utrecht is daardoor goed te bereiken voor veel mensen. U kunt ervoor kiezen om te trainen in bijvoorbeeld een park, maar ook in de Bootcamp box is een mogelijkheid.