Vlieger kopen doe je bij AWA!

AWA is de leverancier van windsporten, zo hebben ze een breed pakket aan vliegers, zowel voor volwassen als kinderen.

Vlieger kopen

Wanneer u een vlieger kopen wilt bij AWA zijn er veel verschillende soorten vliegers, zo hebben ze bijvoorbeeld de lijners, dit zijn de vliegers die je vast en zeker wel in jeugd hebt gezien. Deze vliegers zijn gemakkelijk in de lucht te gooien en vervolgens naar te kijken.

Ook zijn er de deltavliegers, deze vliegers vallen onder de categorie van power kites. Met die vliegers kun je verschillende trucjes doen. Verder heb je nog de matrasvlieger, dit is een vlieger zonder stokjes. Deze zijn vooral geschikt voor het powerkiten en mountainboarden.

Een vlieger kopen van de beste kwaliteit

Naast vliegers heeft AWA ook buggy’s en mountainboards. Ze hebben een groot aanbod van verschillende boards. Zo hebben ze voor iedereen wel een board dat bij ze  past. Daarnaast kun je altijd terecht voor onderdelen, zij hebben alles in hun assortiment en hebben veel op voorraad, waardoor ze snel iets kunnen leveren of verkopen.

Ook zijn de producten van AWA van hoge kwaliteit, door de hoge kwaliteit gaan alle producten heel lang mee. Is het sport vliegeren iets voor jou, dan hebben ze ook boeken over de sport. In de boeken staan allemaal informatie over hoe je trucjes moet doen, wat nou het beste is om te doen tijdens het kiten of welke kite nou echt bij je past.  Met de boeken kun je het kiten snel onder de knie krijgen.