Leren kitesurfen

Misschien heb je al wel eens gekitesurft, of misschien wil je het wel graag leren. Belangrijk is het om te kiezen voor een locatie waarbij er niet al te veel golven zijn, zodat je eerst goed de techniek van het kitesurfen zelf onder de knie kunt krijgen. Een ideale locatie hiervoor is de Zandmotor. Deze locatie van de kiteboard school wordt al jaren gebruikt om training te geven in het kite surfen. Zo wordt deze Kitesurfcursus zandmotor al jarenlang bezocht door veel toeristen van over de hele wereld.

Veel voorzieningen op de locatie

Er zijn veel verschillende redenen waarom je dus voor deze locatie zou kunnen kiezen. Ten eerste is er een grote shop aanwezig van veel kleding voor het kite surfen en ook is het zelfs mogelijk om je eigen kite board aan te schaffen op deze locatie. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de verschillende omkleed ruimtes en de douches. Daarnaast is er vaak op deze locatie in het hoog seizoen ook een jacuzzi aanwezig, waardoor jij weer lekker kunt opwarmen na het afronden van jouw training. Op de website zijn meerde reviews te lezen van mensen die de kitesurfcursus zandmotor hadden gevolgd, en al na een aantal lessen het kitesurfen onder de knie kregen. Daarom kunnen wij de kitesurfcursus zandmotor ook zeker weten aan je aanraden.

Verschillende zekerheden

Op het moment dat je een kitesurfcursus zandmotor volgt bij de kite board school, dan kun je profiteren van verschillende zekerheden. Zo zijn er ten eerste altijd meer dan 100 nieuwe naish en reedin kites waar je gebruik van kunt maken, is er altijd een volledig gecertificeerde instructeur aanwezig, en ook is het mogelijk om te gaan oefenen en het kitesurfen onder de knie te krijgen in zowel vlakke als ondiepe spots. De kite board school krijgt ook erg goede beoordelingen, zo scoren ze een 9.6 als gemiddelde van maar liefst 150 reviews. Voor een goede les ben je dan ook bij hun.