Een actief dagje weg

In je jongeren jaren had je waarschijnlijk nog alle tijd om veel leuke dingen te doen met je maten. Echter hebben veel van deze vrienden nu kinderen en drukke agenda’s waardoor je ze zelden of zelfs nooit meer ziet. Dit is enorm zonde aangezien je met deze maten de leukste tijden hebt beleeft. Het kan dus leuk zijn om elke zoveel maanden of weken toch even de drukke agenda’s aan de kant te leggen een weer een leuk dagje weg te gaan met je oude vrienden. Je kan van alles doen, zo kan je rustig naar de bioscoop gaan, maar je kan ook wat actiefs doen zoals 4×4 rijden.

Paintballen

Iedereen houdt wel van een beetje actie en adrenaline en waar kan je dit meer vinden als op een paintbalterrein? Het is enorm leuk om even lekker elkaar neer te schieten met verfkogels en achteraf een lekker viertje te drinken. Er zijn enorm veel locaties in ons land waar je kan gaan paintballen. Je kan ervoor kiezen om het buiten te doen, maar je kan het ook lekker warm binnen doen in een grote zaal.

Racen

Je hebt ook de mogelijkheid om te gaan racen met je maten. Dit kan je op verschillende manieren doen. Je kan bijvoorbeeld een dagje naar Scheveningen gaan en een cursus F1 racen nemen, maar je kan het ook houden op een kartbaan. Nog een andere optie is om te gaan quad rijden. Quads zijn voertuigen waar iedere man zich wel een stoere kerel op voelt en niks is leuker als een uur rondrijden op een quad met wat goede vrienden.

Poldersporten

Het klinkt iets wat je beter op een kinderfeestje kan gaan doen, maar poldersporten kan voor ouderen ook enorm lachen zijn. Je ziet je oude vrienden weer struggelen met de makkelijkste obstakels en je bent heerlijk actief bezig.

Er zijn dus veel dingen die je kan gaan doen. Wees wel goed voorbereid en plan deze activiteiten ver voorruit om de drukke agenda’s te ontlopen.