Op palestradokkum.nl vind je jouw manier van sport

Sport is niet ieders grootste hobby. Als je na een lange werkdag redelijk uitgeteld thuiskomt is het dan ook niet altijd even evident dat je nog naar de sportschool gaat. Palestra sportschool weet dit maar al te goed en houdt daar dan ook rekening mee zodat je er met een prettig gevoel naartoe gaat. Kijk eens op https://www.palestradokkum.nl/ wat er allemaal mogelijk is om te doen.

Kijk wat je bevalt tijdens een weekje op proef

Als je niet zeker weet of de sportschool wel iets voor jou is mag je dit ook eerst eens uitproberen. Er zijn verschillende manieren van sporten en je mag een week lang proefdraaien om te kijken of er iets bijzit dat je bevalt. Mocht het je alsnog niet echt bevallen dan ben je tot niks verplicht en hoef je je dan ook niet aan te melden.

Meld je aan en ontvang een persoonlijk plan

Bevalt het je wel om eens goed te bewegen en tijd voor jezelf te nemen? Dan kun je je aanmelden bij de sportschool. Er staat een team van deskundigen klaar om te kijken welke manier van trainen het beste bij je past. Er wordt altijd een plan op maat voor je gemaakt omdat iedereen nu eenmaal anders is. De een kan beter sporten met een personal trainer terwijl de ander liever in een grotere groep sport samen met andere mensen. Naast de manier van sporten die het beste bij je past wordt gekeken naar je eetpatroon. Als je graag gezond wilt leven maar wat moeite hebt om dit ook op het eten toe te passen kan een deskundige van de sportschool je daarbij helpen. Op die manier heb je het meeste baat bij het programma dat voor jou ontwikkeld is en bereik je sneller je doel.