Hoe je een winnaar beloond

Of je nou een sport beoefend samen met je team of in je eentje, het winnen van een prijs is altijd leuk. Ben jij een trotse ouder of trainer en zoek jij een creatieve manier om jouw winnaar te belonen, lees dan dit artikel af met de leukste tips over beloningen.

Uitje met je team

Als je een teamsport beoefend is het altijd heel leuk om je team te belonen met een leuk uitje. Je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan een leuk etentje. Als het team bestaat uit mannen zou je ook leuke andere activiteiten kunnen doen zoals paintballen of karten. Wat tegenwoordig ook helemaal trendy is, is een Escape Room. Veel mensen zullen dit heel leuk vinden en dit is goed te combineren met een etentje. Als afsluiter zou je natuurlijk iedereen een leuk merchandising item kunnen geven zoals vaantjes.

Weekendje weg

Als je echt wilt uitpakken kan je ook nog een weekendje weg gaan met het team. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn. Een groot huis ergens in Drenthe is super gezellig.

Dit is natuurlijk ook een hele leuke beloning voor een individuele sport. Zo kun je met meerdere sporters een weekendje weg gaan. Hierbij zouden de trainers en andere betrokkenen ook mee kunnen gaan.

Strijden

Een competitieve kant bij een uitje is altijd leuk. Een toernooi of een wedstrijd organiseren wordt dus altijd gewaardeerd. Dit zou je kunnen doen met laagdrempelige spellen.