Robson Darts

Robson Darts

Van Robson Darts zijn er maar liefst drie verschillende soorten en kleuren in groen, rood, en zwart en wordt gekenmerkt in verschillende soorten varianten. Het zijn de meeste vlotte, scherpe en gepeilste darts met een toevoeging van je eigen karakter. Dankzij zijn weerstand zijn de vleugeltjes hierdoor onmisbaar gemaakt van krachtig plastic materiaal. Het kiezen van je eigen vleugeltjes gaat op zijn eigen waarde, veerkrachtigheid en daadkrachtigheid. Je moet het zien als een toevoeging op je persoonlijkheid die hierdoor een straling terug kan geven op de vleugeltjes en zo dus wordt het kiezen van de juiste vleugeltjes bewust gemaakt. Een gevoel van overwinning die heb je bij deze darts. 

Het verhaal 

Naast Robson Darts zijn er talloze darts vleugeltjes te verzinnen, maar hierbij onderscheid Robson Darts zich met een verhaal achter zijn merkwaardige naam. Misschien zegt je naam wat en heb je het wel eens eerder van gehoord want dat kan ook inderdaad kloppen. De vleugeltjes zijn vernoemd naar een Engelse darter Gary Robson oftewel door meerdere mensen geroepen “Big Robbo”. In 2005 doorbrak hij een grote overwinning in zijn carrière, hij won namelijk de World Darts Trophy. 

Overwinning

Dankzij de Robson Darts gaat het darten op een stijlvolle manier. Je hebt de juiste vleugeltjes gekozen die dichts bij je persoonlijkheid toebehoort. Ook hierbij brengt het verhaal op de achtergrond een stukje tijdens het spelen met zich mee, een gevoel voor overwinning die heb je. Het darten brengt je een gevoel van meerwaarde, geluk en hoop die rondom het spelen gebeurt.