Simonsport

Heeft u kinderen die op een sport zitten en hier extra aandacht aan willen besteden voor in de zomer? Wilt u uw kinderen vrienden en vriendinnetjes laten maken in een omgeving waar prestaties en plezier voorop staan in de zomer? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres! Hier staan de leukste zomerkampen namelijk beschreven in 2019. Deze zomerkampen worden gegeven door Simonsport en hier worden professionele trainers gekoppeld aan een groep talentvolle kinderen. Uw kinderen kunnen hier niet alleen genieten van de technische lessen, maar zeker ook van de tactische lessen. Tactiek is namelijk een van de belangrijkste facetten in de sport en hiermee kan uw kind nooit te vroeg mee beginnen om dit te leren en vooral ook te kunnen beheersen. Wilt u meer weten over de zomerkampen van Simonsport en wat uw kind hieraan heeft? Lees dan snel verder om achter alle voordelen te komen!

Professionele aanpak
Bij de zomerkampen van Simonsport bent u verzekerd van een professionele aanpak voor uw kinderen. Hierin wordt er natuurlijk niet al te ver in doorgeslagen, omdat het natuurlijk wel leuk moet blijven voor de kinderen. Het zit namelijk zo dat kinderen het meeste plezier hebben als ze worden uitgedaagd. Dit is dan ook wat Simonsport wilt faciliteren voor de kinderen. U kunt als ouder hiervan profiteren door uw kinderen met de beste professionals te laten trainen. Met sporten als hockey en voetbal zijn de meest populaire sporten van Nederland gedekt. Tevens zijn deze sporten voor zowel jongens als meisjes.

Eten naar smaak
U kunt van tevoren aangeven of uw kind speciale dieetwensen heeft voor op het kamp. Hier houden de koks dan ook rekening mee, zodat iedereen krijgt wat hij of zij te wensen heeft. Een goed sportdieet is immers van groot belang om te presteren. Simonsport zorgt er daarom voor dat alles tip top in orde is!