Blauwe pantoffels zoo adventure

Een onafhankelijke mening over de wollen pantoffels van ZOO Footwear: hoe sportief zijn ze?

Ja, het is weer de hoogste tijd voor een review. Aangezien we allemaal wel graag dames pantoffels aantrekken, leek het ons leuk om de wollen pantoffels van ZOO Footwear te testen. Een van onze buurvrouwen in dit kantoorpand sprak namelijk zo ontzettend positief over de dames pantoffels dat we erg nieuwsgierig raakten. Dus hebben we twee paar wollen pantoffels besteld om te testen. 

De wollen pantoffels van ZOO Footwear: dit schrijven ze erover op hun website

Voordat we onze mening over de dames pantoffels geven, is het tijd om wat zaken op een rijtje te zetten. Wat zegt het merk zelf over de pantoffels? 

  • De pantoffels zijn gemaakt met een wollen voering
  • Ze zijn voorzien van een rubberen zool
  • Je glijdt nooit meer uit
  • Ze zijn gemaakt van kwaliteitsleer
  • Voor pantoffels zien ze er zeer sportief uit

Dat klinkt al goed. De wollen voering, dit is merinowol of lamswol, houden je voeten in huis lekker warm. Dat scheelt je weer wat geld, want de verwarming kan daardoor een paar graadjes lager. Na het werk trek je gauw je schoenen uit en slip je deze heerlijke pantoffels aan. 

De pantoffels lijken op sneakers, maar dan voor binnen. Zo hebben de pantoffels wel een rubberen zool, maar een dunne. Hierdoor kun je even kort ermee naar buiten. Bijvoorbeeld om de kinderen naar binnen te roepen, of om even de vuilnisbak langs de kant van de weg te zetten. De rubberen zool is niet alleen handig om op de pantoffels naar buiten te gaan. Het is ook handig omdat je meer grip hebt. Dat is vooral prettig in een huis met gladde vloeren. Nooit meer val je van de trap of glijd je uit. 

Wollen pantoffels van ZOO Footwear zijn gemaakt van kwaliteitsleer. Dat zie je en dat voel je ook. Het leer zorgt ervoor dat je jaren met je pantoffels kunt doen, zonder dat je weer nieuwe moet kopen. 

Dit is onze mening over de dames pantoffels

Toen we de wollen pantoffels van ZOO Footwear ontvingen, moeten we zeggen dat we al erg blij verrast waren. De pantoffels zijn namelijk erg mooi. Je trekt ze dan met klasse aan onder je huispak. Een dame uit het Gooi zal deze pantoffels dan ook zeker waarderen. Maar dat niet alleen. De stijlvolle dames pantoffel zit nog lekker ook! We zijn echte koukleumen en we zetten de verwarming dan ook regelmatig op 22 graden. Maar, na het dragen van deze pantoffels moesten we dit snel verlagen naar 18 graden. Zo warm waren onze voeten. 

Al met al zijn we erg tevreden over deze geweldige pantoffels. Wil je weten waar je ze koopt? Ga naar de website van ZOO Footwear, dan zie je al snel de mooie pantoffels. Ze zijn verkrijgbaar in een aantal kleuren, zoals blauw, grijs, bruin, zwart en rood. Dus kies je een kleur die past bij jouw huispak of onesie. Vanaf nu af aan kun je in stijl thuis rondlopen. Je buren en vriendinnen zullen jaloers op je zijn.